Gemiddelde waardering van 9.7 (3 beoordelingen) op   KiyOh
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling!
  • Gratis wenskaartje
  • Leuke cadeaus om toe te voegen aan uw boeket
  • Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog in huis!

Speciale vormen

Rouwstukken in speciale vormen bestelt u eenvoudig online bij Bouquet Expressions. Prachtige rouwstukken in een vorm van een vlinder, gitaar of kruis. Opgemaakt met verse bloemen van de veiling. Heeft u andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op en gaan wij samen op zoek naar rouwstuk naar wens. Breng een laatste groet of boodschap over door een rouwlint aan het rouwstuk toe te voegen. Wilt u het rouwstuk in een speciale vorm bij de nabestaande thuis laten bezorgen? Ga dan voor een luxe kaart met een persoonlijke boodschap. 

Een rouwstuk in een speciale vorm bestelt u gemakkelijk en snel bij ons online. Laat het rouwstuk op het gewenste afleveradres bezorgen. 

8 producten in 'Speciale vormen'

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Een rouwstuk in een speciale vorm

Binnen ons assortiment vindt u rouwstukken in speciale vormen. Langwerpige rouwstukken, rouwboeketten en rouwharten zijn de meest gekozen rouwstukken, maar een rouwstuk in een speciale vorm is natuurlijk wel bijzonder. Zo heeft u onder andere keuze uit een rouwstuk in een vorm van een vlinder, anker of kruis. Samengesteld met verse en verschillende bloemen. Voeg een rouwlint toe om uw laatste groet of persoonlijke boodschap over te brengen. 

Rouwstukken online bestellen

Naast rouwboeketten, rouwbiedermeiders en kistbedekkingen kunt u ook een rouwstuk in speciale vorm eenvoudig online bestellen op Bouquet.nl. Wij zorgen dat het rouwstuk netjes en tijdig wordt bezorgd op het gewenste afleveradres. U kunt uw bestelling laten bezorgen bij het uitvaartcentrum, crematorium of op een huisadres. Indien u voor 17.00 uur heeft besteld, wordt het rouwstuk de volgende dag op de gewenste locatie bezorgd.