Gemiddelde waardering van 9.7 (3 beoordelingen) op   KiyOh
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling!
  • Gratis wenskaartje
  • Leuke cadeaus om toe te voegen aan uw boeket
  • Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog in huis!

Rouwboeketten

Met een rouw- of sympathieboeket toon u liefde en blijk uit medeleven. Onze bloemen komen dagvers van de veiling en zitten nog prachtig in de knop. Verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren. Een rouwboeket kunt u voorzien van een mooi lint met een persoonlijke laatste groet. Stuurt u een rouwboeket naar het huisadres van de nabestaande? Kies dan voor een luxe kaart.

Bestel een rouwboeket eenvoudig en veilig online op Bouquet.nl. Wij bezorgen uw rouwbloemen op ieder gewenst afleveradres in Nederland. 

10 producten in 'Rouwboeketten'

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Rouwboeket of sympathieboeket

Bloemen zijn op hun plaats bij vrolijke momenten maar ook op verdrietige momenten. Een rouwboeket is een mooi gebaar als blijk van medeleven en liefde. Laat een rouwboeket bezorgen bij de nabestaande van de overledene. Een rouwboeket is een liggend boeket die niet in oasis wordt gestoken en hierdoor beperkter houdbaar is. Het boeket is geschikt om de naast de kist te leggen. Sympathieboeketten zijn daarentegen staande boeketten die in een vaas gezet moeten worden. Een sympathieboeket is een geschikt boeket om bij het uitvaartcentrum of thuis te laten bezorgen bij de nabestaande. 

Laatste groet op een lint

Bouquet Expressions levert standaard een bloemistenkaartje waar u een boodschap kunt achter laten. Voor een persoonlijke laatste groet, adviseren wij op een rouwlint aan het rouwboeket toe te voegen. Een rouwlint is een mooi gebaar naar de overledene en nabestaande. Het rouwlint wordt standaard met twee slippen geleverd. U heeft eventueel de mogelijkheid om hier nog een derde slip extra aan toe te voegen. 

Rouwboeket laten bezorgen

Rouwstukken, kistbedekkingen en rouwbiedermeiers zijn vaak de grotere rouwarrangementen die geschikt zijn voor op de kist. Een rouwboeket is perfect voor een plekje naast de kist. U bestelt een rouwboeket eenvoudig bij ons online. De boeketten zijn in verschillende kleuren, formaten en met diverse soorten bloemen verkrijgbaar. Heeft u andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij een passend rouw- of sympathieboeket kunnen maken. Rouwstukken bezorgen wij op ieder gewenst afleveradres in Nederland.