Gemiddelde waardering van 9.7 (3 beoordelingen) op   KiyOh
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling!
  • Gratis wenskaartje
  • Leuke cadeaus om toe te voegen aan uw boeket
  • Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog in huis!

Rouwbiedermeiers

Een rouwbiedermeier is een prachtig rond rouwstuk. U kunt ze bij ons in diverse formaten, kleuren en met verschillende bloemen bestellen. De bloemen komen vers bij de veiling vandaan en worden in oase gestoken. Rouwbiedermeiers zijn geschikt om naast de kist te zetten. Voeg een rouwlint toe met een persoonlijke tekst. Met een mooi rouwstuk toont u blijk van liefde en medeleven. 

Bestel een rouwbiedermeier naar keuze eenvoudig en snel bij ons online. Wilt u meer advies of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een mooi rouwstuk. 

Rouwbiedermeier met lint

Rouwbiedermeiers zijn ronde rouwstukken gestoken in oasis. De biedermeiers worden opgestoken met dagverse bloemen van de veiling. U heeft keuze uit verschillende soorten en formaten. De bloemen worden in oasis gestoken en zijn hierdoor langer houdbaar en maakt ze geschikt als grafstuk. Een rouwbiedermeier is geschikt om op of naast de kist neer te zetten. Binnen assortiment hebben wij prachtige biedermeiers met rozen, Calla's en seizoensbloemen. Uw laatste groet kunt u overbrengen door middel van een persoonlijk boodschap op het gratis bloemistenkaartje of op een rouwlint. 

Rouwbiedermeier bestellen & laten bezorgen

Bij Bouquet Expressions bestelt u eenvoudig en veilig prachtige rouwbloemen, rouwboeketten en rouwbiedermeiers online. Laat het rouwstuk bezorgen bij het uitvaartcentra, crematorium of op een gewenst huisadres. Wij hechten grote waarde aan het tijdig bezorgen van uw rouwbiedermeier. Voor 17.00 uur besteld, is morgen bezorgd.