Gemiddelde waardering van 9.7 (3 beoordelingen) op   KiyOh
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling!
  • Gratis wenskaartje
  • Leuke cadeaus om toe te voegen aan uw boeket
  • Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog in huis!

Langwerpig

Langwerpige rouwstukken worden ook wel druppelvormige rouwstukken genoemd. Het zijn rouwstukken die geschikt zijn voor op of naast de kist. Opgemaakt met verschillende bloemen en groen in diverse kleuren. Maak een keuze uit ons brede assortiment rouwbloemen. Heeft u speciale wensen qua bloemsoort, kleuren of eventuele toevoegingen, laat het ons dan weten. Het afleveren van een rouwstuk helemaal naar uw wens is voor ons ontzettend belangrijk. 

Bestel een langwerpig rouwstuk gemakkelijk en snel bij ons online. Geef de datum en tijd van de uitvaart of het bezoek door bij het bestellen. Wij zorgen dat het rouwstuk op de juiste tijd wordt bezorgd op het gewenste afleveradres. 

27 producten in 'Langwerpig'

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Langwerpige rouwstukken

Naast kistbedekkingen, rouwboeketten en rouwharten hebben wij ook prachtige langwerpige rouwstukken binnen ons assortiment. Een langwerpig rouwstuk is vrijwel altijd een druppelvormig rouwstuk die perfect op een kist geplaatst kan worden. De bloemen worden gestoken in oasis en zijn hierdoor langer houdbaar. Bij Bouquet Expressions heeft u ruime keuze uit rouwstukken met diverse bloemen en kleuren. Liever een rond rouwstuk? Ga dan voor een rouwbiedermeier.

Rouwstuk met lint

Een laatste groet aan de overledene kunt u overbrengen door een rouwlint aan het rouwstuk toe te voegen. Na het kiezen van het rouwstuk kunt u direct de tekst voor op het lint invoeren. Een rouwlint bestaat standaard uit twee slippen. Heeft u meer ruimte voor de tekst nodig? Kies dan een extra slip. U heeft dan voldoende ruimte om een persoonlijke boodschap en eventuele namen in te vullen. 

Rouwstuk bestellen & laten bezorgen

Wilt u een rouwstuk bestellen en laten bezorgen? Bij Bouquet Expressions bestelt u eenvoudig een rouwstuk naar wens. Wij zorgen dat de rouwbloemen op het juiste tijdstip en op de juiste dag wordt bezorgd. Bezorging doen wij door heel Nederland, dus ook bij uitvaartcentra en crematoriums. Voor 17.00 uur besteld, is morgen bezorgd.