Gemiddelde waardering van 9.7 (3 beoordelingen) op   KiyOh
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling!
  • Gratis wenskaartje
  • Leuke cadeaus om toe te voegen aan uw boeket
  • Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog in huis!

Kransen

Een rouwkrans is een traditioneel opgemaakte grafkans. Samengesteld met dagverse bloemen in verschillende kleuren. De ronde kransen hebben een doorsnee van ongeveer 60 cm en maakt het een geschikt rouwstuk om naast de kist te zetten. Voeg een rouwlint met een laatste groet toe en onze professionele bloembinders maken van uw rouwkrans een mooi geheel. 

Bekijk ons assortiment met grafkransen. Heeft u andere wensen? Geef het bij ons aan en wij zorgen dat er een passend en rouwkrans naar wens wordt gemaakt. Wij bezorgen diverse rouwstukken op ieder gewenst adres in Nederland. 

4 producten in 'Kransen'

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Rouwkransen

Een rouwkrans is een ronde krans van ongeveer 60 cm. Geschikt om naast de kist te plaatsen. Samengesteld met verse bloemen en groen van de veiling, zoals rozen, calla's en seizoensbloemen. Onze bloembinders steken de bloemen in verschillende niveaus in oasis. De samenstelling van mooie bloemen en groen zorgen voor een fraai geheel. De grafkransen zijn te bestellen in diverse varianten en in diverse kleuren. Heeft u andere wensen, laat ons dit dan gerust weten. 

Rouwkrans met lint bestellen & laten bezorgen

Wilt u graag een laatste groet overbrengen aan de overledene en de nabestaande? U personaliseert een rouwkrans door er een lint met een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Een rouwlint bestaat standaar uit twee slippen. U kunt eventueel een extra slip bijstellen, indien u meer ruimte nodig heeft voor de tekst.

Naast de rouwbiedermeiers, kistbedekking en rouwboeketten bestelt u ook een rouwkrans eenvoudig bij ons online. Uw grafkrans kunnen wij bij het uitvaartcentrum, crematorium of op een huisadres laten bezorgen. Geef de bezorgdatum en tijdstip van de uitvaart aan ons door en wij zorgen dat uw rouwstuk tijdig wordt geleverd.