Gemiddelde waardering van 9.7 (3 beoordelingen) op   KiyOh
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling!
  • Gratis wenskaartje
  • Leuke cadeaus om toe te voegen aan uw boeket
  • Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog in huis!

Kistbedekkingen

Een kistbedekking is een prachtig rouwstuk die de kist van de overledene volledig bedekt. Een mooi laatste gebaar. Opgemaakt met dagverse bloemen, groene en eventuele andere toevoegingen. Kistbedekkingen hebben wij in verschillende varianten, kleuren en met verschillende bloemen. Heeft u andere wensen? Laat het ons dan weten, dan zorgen we samen dat onze professionele bloembinders een bedekking voor de kist naar wens maken. Voeg een rouwlint toe met een laatste groet en eventueel de namen van de nabestaanden. 

Bestel een kistbedekking eenvoudig en veilig bij ons online. Bestelt u liever telefonisch? Ook dat kan! Geef bij het bestellen de tijd en plaats van de uitvaart of bezoek aan en wij zorgen dat de kistbedekking op het juiste adres en tijdstip wordt bezorgd. 

9 producten in 'Kistbedekkingen'

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Bloemen als kistbedekking

Een kistbedekking is een prachtige bloemendeken die de kist vrijwel volledig bedekt. Binnen ons assortiment heeft u keuze uit diverse kistbedekkingen met verschillende afmetingen. De bedekkingen worden samengesteld van dagverse bloemen, zoals rozen, lelie's en orchideeën. Onze professionele bloembinders vullen de rouwstukken aan met groen en zorgen dat het een fraai geheel wordt.

Een kistbedekking is een mooi laatste gebaar en een geschikte aankleding voor de kist. Wilt u liever een kleiner rouwstuk voor op de kist? Bekijk dan ook eens onze langwerpige rouwstukken, rouwbiedermeiers en rouwharten

Kistbedekking bestellen & laten bezorgen

Voeg als laatste groet een persoonlijke boodschap toe op een rouwlint. Een rouwlint wordt standaard in twee slippen geleverd. Is dit niet voldoende? Bestel dan een extra slip bij, zodat u alle ruimte heeft voor een laatste groet en eventuele namen. Een kistbedekking bestelt u eenvoudig en veilig bij ons online. Geef de gewenste afleverdatum en tijdstip aan ons door en wij zorgen dat het rouwstuk tijdig wordt bezorgd.

Voor 17.00 uur besteld, is morgen bezorgd op ieder gewenst afleveradres in Nederland. In regio Amsterdam kunnen wij rouwstukken nog dezelfde leveren, indien u voor 13.00 uur heeft besteld.