Gemiddelde waardering van 9.7 (3 beoordelingen) op   KiyOh
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling!
  • Gratis wenskaartje
  • Leuke cadeaus om toe te voegen aan uw boeket
  • Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog in huis!

Harten

Een rouwhart is een bijzonder rouwstuk met een symbolische betekenis. Met een prachtig hartvormig rouwstuk toont u liefde en blijk van medeleven. De rouwharten zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen uit een gesloten of een open hart, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De rouwharten worden door onze professionele bloembinders opgemaakt met dagverse bloemen van de veiling. 

Bekijk ons assortiment en bestel een rouwhart naar wens eenvoudig bij ons online. Wij bezorgen rouwbloemen op ieder gewenst afleveradres in Nederland. Bij de nabestaande thuis, het crematorium of een uitvaartcentrum. 

10 producten in 'Harten'

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Een rouwhart van rozen

Een rouwstuk is niet alleen geschikt voor een overbrengen van een laatste groet, maar is ook geschikt als blijk van steun en medeleven. Rouwharten zijn rouwstukken in een vorm van een hart en opgestoken met verse rozen. Binnen ons assortiment vindt u verschillende soorten rouwharten. Rouwharten die volledig gesloten zijn, rouwharten met een open gedeelte en verkrijgbaar in diverse kleuren. De rozen komen dagvers bij de veiling vandaan en worden in oasis gestoken. Heeft u een specifieke wens qua kleursamenstelling, laat ons dit dan weten. Samen zorgen we voor een passend rouwhart dat helemaal naar wens is. 

Rouwhart met lint bestellen

Een laatste groet of persoonlijke boodschap kunt u niet alleen middels het gratis bloemistenkaartje overbrengen, maar een rouwlint is ook een prachtig alternatief. Het rouwlint bestaat uit twee slippen waarop u uw boodschap en eventuele namen kunt tonen. Meer schrijfruimte nodig, dan kunt u altijd een extra slip bij bestellen.

Een rouwhart bestelt u eenvoudig en snel online op Bouquet.nl. Wij bezorgen rouwbloemen op ieder gewenst adres in Nederland. Geef het gewenste tijdstip en bezorgdatum aan en zorgen dat uw rouwstuk tijdig bij het uitvaartcentrum, crematorium of op het gewenste huisadres wordt bezorgd.