Gemiddelde waardering van 9.7 (3 beoordelingen) op   KiyOh

Bloemen bestellen en laten bezorgen

Bij Bouquet Expressions kunt u terecht voor het laten bezorgen van bloemen, bloemstukken en boeketten.
Bloemen zijn niet alleen geschikt voor blijde en vrolijke momenten, maar ook voor de verdrietige momenten en momenten van rouw. In ons assortiment vindt u mooi samengestelde rouwbloemen voor een laatste groet.
Bij ons bent u altijd verzekerd van dagverse bloemen. Wij bezorgen bloemen rechtstreeks vanuit onze binderij in Amsterdam-Sloten en in de bloemenveiling Aalsmeer.

Breidt uw boeket bloemen uit met een leuk geschenk. Ga voor een goede fles wijn, een feestelijk champagne, chocolade of laat er een gezonde fruitmand bij bezorgen. Allemaal uit eigen voorraad geleverd.

Boeket bloemen voor een speciale gelegenheid

Het bestellen en laten bezorgen van bloemen is in de afgelopen jaren steeds makkelijker geworden. Door de razendsnelle verzending is het eenvoudig om uw geliefde, familie, vrienden of collega's te verrassen met een mooie bos bloemen en cadeau. Voor elke gelegenheid hebben wij een passend boeket bloemen om te versturen.  

Bouquet Expressions is met goud gecertificeerd bij de Barometer Duurzame Bloemist, hét keurmerk voor duurzame bloemisten! Heeft u speciale wensen, wilt u persoonlijk advies of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bestel uw bloemen en bloemstukken eenvoudig online. Vandaag voor 12.00 uur besteld, vandaag nog bezorgd in Amsterdam. Voor de overige afleveradressen in Nederland bezorgen wij direct de daaropvolgende dag, indien u voor 17.00 uur heeft besteld.