Gemiddelde waardering van 9.7 (3 beoordelingen) op   KiyOh
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling!
  • Gratis wenskaartje
  • Leuke cadeaus om toe te voegen aan uw boeket
  • Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog in huis!

Fruitmanden

Een fruitmand is een geschikt cadeau om iemand beterschap te wensen. Een mand vol gezonde en lekkere dingen. U heeft ruime keuze uit manden met vers fruit, sapjes, knuffels of met een goede fles wijn. Verras de ontvanger door een heerlijk verse fruitmand te laten bezorgen met een persoonlijke kaartje. 

Bestel uw fruitmand eenvoudig bij ons online. Voor 13.00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd. Bestelt u na 13.00 uur? Dan bezorgen wij de fruitmand direct de daaropvolgende dag. 

17 producten in 'Fruitmanden'

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Fruitmand als cadeau

Iemand verrassen of beterschap wensen met een heerlijke fruitmand? Bij Bouquet Expressions bestelt u gemakkelijk een fruitmand vol met verse fruit bij ons online. Naast de fruitmanden met enkelt fruit hebben wij ook fruitmanden met fruit en andere lekkernijen binnen ons assortiment. Door een mand vol met vrolijk gekleurd fruit te laten bezorgen, zal de ontvanger goed doen en zal diegene laten opkikkeren. Iemand volledig in de watten leggen? Laat er dan een mooie bos bloemen bij bezorgen. 

Fruitmand laten bezorgen

Fruitmanden bezorgen wij door heel Nederland. Dus ook op afleveradressen zoals het ziekenhuis, revalidatiecentrum, op iemand zijn werk, maar natuurlijk ook gewoon op het gewenste huisadres. Bestel uw favoriete fruitmand eenvoudig en snel bij online. Voor 17.00 uur besteld, is morgen in huis! Indien u voor 13.00 uur heeft besteld, kunnen wij uw bestelling nog dezelfde afleveren in regio Amsterdam.