Gemiddelde waardering van 9.7 (3 beoordelingen) op   KiyOh

Over Ons

Bouquet Expressions

Bouquet Expressions is een van de eerste internetbloemisten, de eerste website draait al vanaf 1997!

Wij zijn gevestigd in Amsterdam Sloten, aan de rand van Amsterdam. Logistiek gezien is dit ideaal, we zitten dichtbij de rondweg en kunnen zeer snel onze bestellingen in en rond Amsterdam bezorgen.

Bestellingen buiten Amsterdam worden in fraaie dozen verzonden en de volgende dag bezorgd, mits deze bestellingen voor 17:00 uur besteld zijn. Tevens hebben wij een vestiging in de veiling van Aalsmeer waar ook bestellingen worden gemaakt, voordeel is dat we altijd dagverse bloemen hebben. Alle bestellingen worden door professionele bloembinders verwerkt om vervolgens door ons eigen distributienetwerk door heel Nederland te worden bezorgd.

Onze Catalogus

Onze online catalogus biedt u een ruime keuze van o.a. boeketten, geboorteboeketten, knuffels, champagnes, wijnen, rouwbloemen, taarten en fruitmanden. Bloemen zijn seizoensafhankelijk, niet alles is altijd te verkrijgen, wat u ziet in onze webshop wordt ook daadwerkelijk geleverd. Het kan voorkomen dat een bepaalde bloem niet te verkrijgen is, deze wordt dan door een soortgelijk bloem vervangen.