Gemiddelde waardering van 9.7 (3 beoordelingen) op   KiyOh
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling!
  • Gratis wenskaartje
  • Leuke cadeaus om toe te voegen aan uw boeket
  • Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog in huis!

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd

Er is bijna altijd wel een goede reden om iemand te feliciteren. Iemand feliciteren met zijn of haar verjaardag, jubileum of nieuwe woning. En waar doe je dat nou beter mee doen dan met een mooi bos felicitatie bloemen? Het zijn kleurrijke en stijlvolle felicitatie bloemen die dagvers van de veiling komen. Onze bloembinders binden ze tot een prachtig boeket om te versturen. Maak het persoonlijk en voeg een gratis kaartje toe met een persoonlijke boodschap.

Verras uw geliefde, familie, vrienden of collega's met felicitatie en bestel ze gemakkelijk bij ons online. Het versturen van de bloemen doen wij dagelijks. Bestelt u voor 13.00 uur, dan bezorgen wij het boeket nog direct dezelfde dag. Na 13.00 uur besteld, is morgen bezorgd.

36 producten in 'Gefeliciteerd'

Van hoog naar laag sorteren

1-36 of 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

1-36 of 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Felicitatie bloemen

Bloemen zijn een mooi gebaar om iemand te feliciteren. Binnen ons assortiment vindt u dagverse felicitatie bloemen nog mooi in de knop. Gebonden door onze professionele bloembinders die er een fraai geheel van maken. Met onze boeketten feliciteert u iemand met een bijzonder moment. Ga voor een prachtig plukboeket, een gemengd boeket of voor een mooie bos rozen. Wij hebben ook leuke combinatie boeketten. Die worden bijvoorbeeld geleverd met een doos Merci of een fles prosecco.

Felicitatie bloemen online bestellen

Het verzenden van een feliciatie boeket doet u eenvoudig, veilig en snel bij ons online. Kies uw favoriete boeket en kies de gewenste bezorgdatum en afleveradres. Wij kunnen eventueel uw boeket nog direct dezelfde dag bezorgen, indien u voor 13.00 uur bestelt.