• Uw online bloemist
  • Snelle bezorging door heel Nederland
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Tel: 020-6160509
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling!
  • Gratis wenskaartje
  • Leuke cadeaus om toe te voegen aan uw boeket
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Bezorgen en betalen

Bloemen laten bezorgen door Bloemenspeciaalzaak Bouquet Expressions

Dankzij een uniek distributienetwerk is het mogelijk om binnen een aantal uren uw bezorging af te leveren door geheel Nederland!

Wanneer bestellen?
Voor levering de volgende dag dient uw bestelling voor 17.00 uur (Nederlandse tijd) bij ons binnen te zijn. Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Wij bezorgen niet op zondagen en feestdagen.
Uitgezonderd de orders voor Amsterdam, deze kunnen besteld worden, dezelfde dag tot 12 uur.

Aflever info
Ons bedrijf is in Amsterdam gevestigd, uw bestellingen voor Amsterdam, Badhoevedorp en Amstelveen kunnen we dezelfde dag uitvoeren mits deze voor 12 uur zijn besteld. Ook deze bestellingen dienen dan voor 12 uur bij ons binnen te zijn. Voor speciale orders of vragen, neem dan gerust contact met ons op. Tel: 020-6160509

Bezorg procedure

Uw bestelling wordt geleverd op de door u opgegeven datum, mocht er niemand thuis zijn dan kan de bezorger een van de volgende dingen ondernemen.

  • De koerier geeft het pakket af bij een van de naaste buren en laat een kaartje achter.
  • De koerier neemt het pakket mee terug en laat een briefje achter de ontvanger kan een afspraak maken voor een tweede levering.

Als uw bestelling een vers product bevat hoeft de ontvanger geen afspraak te maken voor een tweede levering in dit geval zal het pakket automatisch de volgende werkdag worden aangeboden.

Een bestelling wordt maximaal tweemaal aangeboden hierna stuurt de koerier het terug naar ons, mocht u het pakket hierna opnieuw willen versturen dan bent u ons opnieuw bezorgkosten verschuldigd. 

Wat kost het bezorgen?

Bezorgkosten in Nederland bedragen  €6,95

 

Betaalwijzen:

Betalen met iDeal

Wat is iDEAL? 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bloemen en boeketten bestellen en afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van jouw eigen bank.


Hoe werkt betalen met iDEAL?

U plaatst een bestelling iin onze webshop. Bij het afrekenen van de bestelling kun u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Betalen met creditcard
In onze webshop kunt u met creditcard betalen. De volgende creditcards worden geaccepteerd: Master card, Visa card. Creditcardbetaling gebeurt via een SSL-beveiligde server die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij die uw betaling na enkele seconden goedkeurt. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling met een ordernummer.


Wat gebeurt er als mijn betaling wordt afgekeurd?

Het kan voorkomen dat uw creditcardbetaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat de limiet is bereikt. In dat geval krijgt u de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen of om het opnieuw te proberen. 

Hoe zijn mijn gegevens beveiligd?

Al uw gegevens, inclusief het creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillende mensen uw gegevens kunnen gebruiken.

 
 
Betalen op rekening

Bedrijven kunnen op factuurbasis bestellen, heeft u als bedrijf  of instelling nog geen debiteurennummer van ons gehad, dan kunt u bellen met onze Klantenservice: 020-6160509

Particulieren kunnen achteraf betalen, zie onze voorwaarden.


Betalen met PayPal

Wat is PayPal?
Met behulp van PayPal kunt u een betaling doen via een e-mailadres van de ontvanger met behulp van een creditcard, bankrekening of ontvangen geld op het account. Geld storten van uw account naar een eigen bankrekening is ook mogelijk.

Hoe werkt betalen met PayPal?

U plaatst een bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan. Vervolgens wordt u doorgeleid naar PayPal waar de betaalopdracht voor uw klaar staat. PayPal vraagt u een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw PayPal-account afgeschreven.